Maatregelen in verband met het corona virus

maandag 23 maart 2020

Zoals u weet is Nederland getroffen door het corona virus. Helaas is daardoor geheel Nederland in een onzekere tijd terecht gekomen. Wij van Hamersma Verhuur stonden net als vele medeverhuurders in de startblokken om te beginnen met het buitenverhuur. Helaas kan dit voorlopig niet doorgaan. Erg vervelend voor ons maar ook voor u als huurder.

Hoe gaan wij hiermee om
? Reserveringen voor springkussens & attracties zullen wij in samenspraak met de klanten annuleren of verplaatsen. Hierover nemen wij contact met de klanten op.

--> PER 1 MEI 2020: KUNT U WEER RESERVEREN. I.v.m. de kinderen weer na school kunnen(Midden mei 2020 van de basisschool leeftijd) kunnen wij ook weer gaan verhuren van springkussens bij u op locatie. Let daarop dat er niet te veel personen aanwezig zijn wanneer wij komen bezorgen.

Heeft u al betaald maar wordt er geannuleerd? Wanneer u zowel gereserveerd als betaald heeft per factuur of iDEAL, zullen wij de betaling binnen 5 werkdagen aan u terugstorten.

Ik wil graag een springkussen of attractie huren voor 1 juni 2020. Kan dat? Ja, Wij kunnen de reservering van u aannemen. Wel zullen wij de richtlijnen van het RIVM handteren.

Wanneer u liever de producten zelf bij ons wilt ophalen, doen wij dit veel op vaste tijden.
Dit tussen 17.00 - 19.00 uur. (Dit alijd met u in overleg.)

= Tip: huur een (Oud-Hollands) spel. Hiermee doet u uw kind(eren) waarschijnlijk ook een groot plezier.

 

Ik wil graag een geboortebord, (Oud-Hollands) spel of een opblaasbaar figuur huren. Kan dat? Ja, u kunt deze gewoon reserveren via onze website. Wij zullen de reserveringen zo goed mogelijk voor u verzorgen.

Wij zullen dan als volgt handelen:

- we schudden geen handen

- we houden gepaste afstand

- betalingen kunnen via de website gedaan worden per iDEAL of contant

Wij zorgen dat de materialen schoon aan u worden meegegeven. Zorgt u er dan voor dat het schoon weer terug komt?

Ik wil graag een product huren,Kan dat? Ja, dat kan zeker. Reserveren mag altijd en onze website is altijd "open". De reserveringen na deze periode worden meteen in onze agenda geboekt. Wanneer de veiligheid in geding is, zullen wij dit met u bespreken en mogelijk de reservering annuleren. Wij verzoeken u zo veel als mogelijk contant te betalen bij levering. Dit voorkomt (onnodig) vooraf betalingen welke later eventueel terug betaald dienen te worden. U begrijpt dat dit ons administratie handelingen en kosten scheelt.

Seizoen 2020:
Helaas is seizoen 2020 voor ons maar ook voor u een groot vraag teken. Kunnen kinderen dit jaar nog spelen op een springkussen of attractie? Wij hebben hier helaas geen antwoord op, maar verwachten dit uiteraard wel. Wanneer we weer "groen licht" krijgen verwachten wij ook een grote stroom van aanvragen. U kunt zich er goed aan doen, vooraf te reserveren, ondanks de onzekerheid. Wanneer de veiligheid in geding is, zullen wij dit met u bespreken en mogelijk de reservering annuleren.

Nieuwe producten 2020/2021: Wij zijn druk bezig met nieuwe investeringen voor 2020 maar ook al voor 2021. Wij proberen dit zo goed als mogelijk te kunnen doen en verwachten gestaagd door te kunnen groeien. Houdt onze Facebook en Instagram in de gaten voor de nieuwe producten. Wij hopen u dan snel weer te kunnen voorzien van leuke producten!

Tot slot. Wij danken u hartelijk voor het lezen van bovenstaande. Wij vertrouwen op uw begrip en verwelkomen u graag in betere tijden als klant!

- 2020 is voor ons een bijzonder jaar waar in we ons prachtige jubileum van 10 jaar vieren. Dit is mede door u ontstaan waarvoor we u hartelijk willen bedanken. Helaas zijn dit voor ons maar ook voor u onzekere tijden. Desondanks proberen wij positief te blijven en met een lach op ons gezicht naar de toekomst te kijken. Doet u met ons mee?

Heeft u verder nog vragen? Stel ze gerust aan ons via de mail of telefoon (per WhatssApp mag ook). Wij zullen zowel de mail als de WhatssApp zo goed als bijhouden. Wij streven er naar binnen een dag antwoord te geven. Uiteraard kunt u ons ook gewoon bellen. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Wilt u ons bezoeken? Dat kan, maar neemt u dan eerst telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Wij zijn namelijk geen winkel met vaste openingstijden.

Bedankt voor de gestelde vertrouwen en wij zien u graag snel terug!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht