Abraham of Sarah huren in Deventer

Word er binnenkort iemand in uw familie of vriendenkring 50 jaar? Dan is het erg leuk om deze persoon te verrassen met een levensgrote abraham of sarah opblaasfiguur! Bij Hamersma Verhuur te Deventer bent u aan het juiste adres om deze poppen te huren. Wij hebben meerdere modellen in ons assortiment. Wat dacht u van een opblaasbare abraham met een bierpul in zijn hand? Of een sarah welke een wijnfles in haar handen heeft. Maar ook hebben wij een abraham en sarah 'boog' , deze zijn erg leuk om te gebruiken voor bij een voordeur. U loopt als ware onder de abraham of sarah door.

Bij Hamersma Verhuur hanteren wij de '3 dagen' huur, eerste dag ophalen tussen 18.00 en 19.00 uur, tweede dag is het feest, de jarige jarig en de 3e dag retour tussen 17.00 en 18.00 uur. Voor deze dagen betaald u €35,-.

Naast dat Hamersma Verhuur feestfiguren heeft voor de 50 jarige, worden onze feestfiguren ook veel ingezet bij de leeftijden van 30, 40, 60 en 65 jaar. Doormiddel van het aanpassen van de leeftijds bordje kunt u eenvoudig de feestfiguur inzetten voor een andere mooie leeftijd! Daarnaast hebben wij ook de wel bekende ' Halve abraham en sarah ' in ons assortiment. Deze feestfiguren zijn ideaal te gebruiken bij 25 jaar.

De feestfiguren zijn eenvoudig verpakt en goed te vervoeren met een fiets of auto. U kunt de feestfiguren op afspraak bij ons ophalen en retouren. Wij zijn geen winkel met vaste openingstijden. Het is aan te raden om een feestfiguren voortijdig te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Door middel van onze website is het zeer eenvouwdig om een gewenste feestfiguur te reserveren. U kunt ook direct de beschikbaarheid controleren en betalen via iDeal.

Heeft u interesse in het huren van een feestfiguur. Neem dan nu contact met Hamersma Verhuur op. Wij helpen u graag verder. 

Klik op de onderstaande link om naar de verhuurpagina te gaan;

Feestfiguren van Hamersma Verhuur.