Hoe bestel ik een product?


Zorgeloos online huren bij Hamersma Verhuur.
Hoe bestel jij in een handomdraai jouw gewenste product?

Wij vinden dat het online bestellen al een feestje moet zijn. We hebben er dus alles aan gedaan dit zo eenvoudig mogelijk te maken. Kom je er niet uit? Volg dan onze stappen, dan is het ook voor jou appeltje eitje, en kun je weer snel verlangen naar het feest! 

Stap 1: Eenvoudig online huren

Bekijk onze vrolijke opblaasfiguren, spellen of geboorteborden in onze webshop, Kies je favoriete product(en) om deze vervolgens in het 'winkelwagen' te plaatsen. Zodra je alles hebt gevonden wat je nodig hebt wordt het tijd om te bestellen! 


1. Huurperiode selecteren. 
Kies bij 'Ophalen' de datum wanneer je het product wilt ophalen bij ons. En bij 'retour' geeft u aan wanneer je het product aan ons wilt retourneren. 

Onze website geeft direct aan of het product beschikbaar is! 
Is het bolletje voor het artikel groen? Dan is deze beschikbaar op de gewenste datum. 
Is het bolletje rood? Dan is het helaas niet beschikbaar en bieden wij u een alternatief. 3. Opties kiezen
Niks vergeten? Feestversiering, een extra stroomkabel of lamp? Maak het je zelf eenvoudig en huur alles in een keer. 

4. Transport kiezen
Standaard hanteren wij ophalen en retourneren tussen 18.00 - 19.00 uur. Dit om voor ons en jou het zo eenvoudig mogelijk te maken. We zijn geen winkel met vaste openingstijden. Wil je lievere een andere tijd? Dan kun je naar bestelling dit aan ons door geven per e-mail. Dan zullen wij dit met jou bespreken wat de mogelijkheden zijn. 

5. Gegevens invoeren
Klik op: 'bestelgegevens invoeren' en voer vervolgens je gegevens in. 

6. Veilig online bestalen
Bij ons kunt u veilig betalen via iDeal. Uiteraard is een factuur of contact betalen ook mogelijk.

7. Orderbevestiging 
Na dat u de algemene voorwaarden heeft doorgenomen en geaccordeerd en op 'Afronden' hebt geklikt kom je wanneer u heeft gekozen voor iDeal betaling in een veilige online betaalomgeving. Wanneer u alles heeft afgerond krijgt u binnen enkele minuten een bevestiging per e-mail. Hier in staat de complete bevestiging van uw bestelling. Klopt er iets niet of wilt u iets wijzigen? Dan kunt u dit per e-mail aan ons doorgeven. 

8. Feesten!
Nu je de gewenste product hebt besteld, een bevestiging hebt ontvangen is het vervolgens aftellen naar het feest. 
Het product staat voor u ingepland, U hoeft hem alleen nog maar op de gewenste datum op te halen en de producten klaar zetten voor het feest! Wij zorgen goed voor onze spullen, en vragen u daarom dit ook te doen. Brengt u vervolgens de producten weer retour en zijn deze bijvoorbeeld nat of ontbreekt er iets? Geef ons het direct door zo kunnen wij onze producten schoon en compleet houden. 

Bedankt voor uw reservering! Wij zullen er alles aan doen voor een zorgeloze huurperiode! 
Wij wensen u alvast heel veel plezier!