2 dagen dolle pret in Warnsveld!

donderdag 19 september 2019

2 dagen dolle pret in Warnsveld!

Trek de schoenen maar alvast uit want op 21 en 22 oktober wordt het dolle pret voor de kinderen! Dan vindt in sporthal ‘de Kei’ in Warnsveld Air Fantasy – springkussen-paradijs plaats. Air Fantasy is een tof dagje uit voor basisschool kinderen. Een dag klauteren, stuiteren, springen en glijden op een grote hoeveelheid spring- en spelkussens.

De Kei word getransformeerd tot een speelparadijs. Van avontuurlijke stormbanen tot aan spectaculaire en kolossale spring- en spelkussens. Hiermee biedt Air Fantasy een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek en een speelhoek voor de allerkleinsten, ook zal beide dagen er een ballonnen clown aanwezig zijn om de leukste ballonfiguren te maken tussen 13.00 en 15.00 uur!

Waar, wanneer en wat kost het?
Op 21 & 22 oktober bij sporthal de Kei, Warnsveld tussen 10.00 en 17.00 uur aan de Bussenweide 2 te Warnsveld. Voor kinderen tot 2 jaar betaald u 1 euro, kinderen van 3 tot 12 jaar betalen 5 euro. Ouders mogen gratis naar binnen. Er is een uitgebreid terras en horeca aanwezig.

Meer info: www.hamersmaverhuur.nl/content/index/airfantasy

Terug naar het nieuwsoverzicht