Levering

Hamersma Verhuur | Levering , Veiligheid & Kwaliteit.

Veiligheid

Om de veiligheid te blijven waarborgen heeft Hamersma Verhuur ervoor besloten enkele grotere producten niet door u zelf te laten op te halen en zelf te laten plaatsen. Dit inverband met de veiligheid van het product dan wel veiligheid van de gebruikers of aanwezige personen. Bij name van enkele grotere springkussens, attracties, spelkussens en feesttenten is het niet mogelijk dit zelf op te halen en te plaatsen.

Zo zijn wij er zeker van dat wij de geplaatste attracties veilig neerzetten en achter laten en u bij goed gebruik, een veilige en onbezorgde tijd heeft. Ook kunnen wij u 100% garantie geven dat onze materialen altijd in topcondite zijn en blijven door dat telkens de zelfde personen weten hoe de materialen opgebouwd dient te worden.

Kwaliteit

Wanneer wij van Hamersma Verhuur invensteren in nieuwe producten vinden we het belangrijk dat we proffesionele en goede materialen aanschaffen. Bij aanschaf maken wij dus niet de keus om voor het goedkoopste te gaan maar voor het beste te gaan. Daarom invensteren wij jaarlijks bij aanschaf van bijvoorbeeld nieuwe springkussens en of attracties, altijd in veilige goed gekeurde springkussens. Deze speeltoestellen hebben stuk voor stuk een Nederlandse keurings certificaat.
Door dat wij zelf deze kussens voor u op en afbouwen, kunnen wij de kwaliteit waarborgen en voldoen wij voorledig aan de eisen van de gestelde certificaat.

Levering

- Springkussens vanaf € 90,- , attracties & feesttenten worden standaard door ons bezorgd en op en af gebouwd. 
Dit om de veiligheid en kwaliteit van het product te blijven gegaranderen. Het is daarom niet mogelijk deze materialen zelf bij ons op te halen of zelf op te zetten. U mag ons uiterraad altijd helpen bij de op en afbouw.

Wij leveren deze materialen bij u thuis of op locatie vanaf € 9,95 bezorgkosten. Wij hebben 3 vaste bezorg tarieven ingesteld deze bezorgkosten gaan per regio. Wanneer u een product buiten de regio wilt laten bezorgen kunt u eenvoudig uw postcode invoeren en komt de bezorgkosten naar boven.

Uitterraad is het mogelijk kleine materialen door u zelf op te halen. Denk hierbij aan; Feesttpoppen, spellen, feestbenodigdheden.

Bezorgkosten & regio's:

Regio 1: € 9,95 | Bezorging in: Heel gemeente Deventer, Epse, Joppe, Gorssel.