Hamersma Verhuur Deventer | Passie voor feest & attractie verhuur!

Een feestverhuurbedrijf opgericht in 2010 . Gespecialiseerd in het verhuur van springkussens, attracties en alles op het gebied van feestbenodigdheden en andere entertainment voor jong & oud. We nemen wekelijks ruim de tijd om onze producten te onderhouden. Door de jaren heen hebben wij een groot klanten bestand opgebouwd en verzorgen wij jaarlijks vele feesten en evenementen. We zijn trots op wat we doen, dit doen we met passie en veel plezier, we zijn daarom trots dat wij al vele klanten blij hebben kunnen maken. Onze missie is daarom ook:

''Gezamelijk een onvergetelijke dag te bezorgen! 'Ons is niets te gek'! ''

 

Voor u vaak een zorg, voor ons dagelijks werk! Onze jonge enthousiaste team staat dagelijks voor u klaar om uw feest en evenement te verzorgen! Zo luisteren wij goed naar onze klanten, helpen wij onze klant met het adviseren en gebruiken wij onze ervaringen bij kleine en grote evenementen. Zo durven wij (bijna) elke uitdaging aan! Jaarlijks vergroten wij onze assortiment met de nieuwste trends en de mooiste producten, dit om u continu een vernieuwd aanbod te bieden. Bij Hamersma Verhuur staat u als klant centraal, elke dag weer, van kleine tot grote feesten en evenementen.


Een team met een glimlach!

Ons team bestaat uit gedreven en vriendelijke mederwerkers, die zich dagelijks inzetten om de door u gehuurde artikelen met een glimlach te bezorgen en te verzorgen. Dit altijd op een proffesionele manier en uiterst aandacht op de veiligheid. Ze hebben plezier in hun werk, denken graag met u mee over het plaatsen van de materialen! Zo bent u er zeker van dat elke product op de juiste wijze word geplaatst en u ongestoord kunt genieten van een geweldig feest. Ons team is goed opgeleid en kent elk product goed, zo kunnen wij u altijd goed adviseren en zijn onze producten altijd compleet.

Ons team voelt zich erg betrokken bij het bedrijf, de samenwerking onderling en de teamband is zeer sterk. Zo denken onze medewerkers graag met ons mee om onze service te verbeteren en ons assortiment te vernieuwen. Wij betrekken onze medewerkers bij het uitzoeken van nieuwe producten en geven ze voldoende vrijheid om zich te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers plezier hebben aan hun werk, er een goede werksfeer is en wij samen met u een prachtig feest en evenement kunnen neerzetten. Zodat iedereen na afloop met een grote glimlach terug kan denken aan die geweldige dag!

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw? Of bent u benieuwd wat wij doen? Op onze facebook pagina geven wij vaak een in kijkje van onze dagelijkse werkzaamheden.

Daag ons uit:

Daagt u ons uit met u feest of evenement? Wij staat te springen om onze woorden om te zetten in daden!
Onze website is begin 2019 geheel vernieuwd. Sinds heden kunt u genieten van een uitergebeide webshop, u kunt snel producten toevoegen aan uw winkelmandje, direct de beschikbaarheid controleren en eenvoudig online bestellen en betalen. U krijgt binnen enkele minuten direct een bevestiging in uw e-mailbox. Zo bent u binnen enkele stappen er zeker van dat de door u gehuurde artikelen aanwezig zijn en direct gehuurd zijn. Zo hoeft u niet op ons te wachten, maar kunt u op elke minuut van de dag u reservering plaatsen! Uiteraad kunt u ons per telefoon altijd nog bereiken als u vragen heeft over onze producten!

 

Projecten: 
Hamersma Verhuur heeft al diverse kleine en grote projecten verzorgd.
Hier onder een kleine impressie van onze projecten:

 

SV Voorwaarts Twello 2015:
Het verzorgen van diverse springkussens en spelkussens voor een opendag.

Sporthal de Pol | Zelhem 2015 - heden:
Jaarlijks verzorgen wij voor sporthal de Pol uit Zelhem een springkussen festival.
De eerste festival was in december 2015. Sinds deze tijd verzorgen wij jaarlijks het festival.

2015:


2016:

2017:

2018:


In 2018 mochten wij mee werken aan een nieuw idee van Sporthal de Pol uit Zelhem.
Ze wouden graag een buiten editie van het sprinkussen festival.
In samenwerking hebben wij in 2018 de eerste 'Park springkussen festival' in Zelhem gerealiseerd.
Ziekenhuis Deventer | Begin 2018 kwam de vraag of wij ook grote sportdagen konden verzorgen.
Deze vraag kwam vanuit de personeels vereniging van het Deventer ziekenhuis.
Na overleg hebben wij een passend voorstel gedaan en mochten wij deze klus realiseren.
Waarbij wij enkele (grote) attracties hebben ingehuurd.
Trots kijken we terug op deze mooie dag!

Nationale buren dag 2018: Jaarlijks is nationale buren dag altijd een drukke dag.
Afgelopen jaar 2018 verzorgde wij daarbij ook in Apeldoorn een prachtig grote burendag.
Waarbij ruim 300 personen uit de wijk zijn gekomen.


Air Fantasy - Springkussen paradijs.
Jaarlijks verzorgen wij ca. 2 tot 4 eigen evenementen. Dit zijn springkussen festivals.
Deze verzorgen wij geheel in eigen beheer. Dit veel al in sporthallen tussen november tot en met maart.