Over ons

 Hamersma Verhuur Deventer | Passie voor feest & attractie verhuur!

Een feestverhuurbedrijf opgericht in 2010 . Gespecialiseerd in het verhuur van springkussens, attracties en alles op het gebied van feestbenodigdheden en andere entertainment voor jong & oud. We nemen wekelijks ruim de tijd om onze producten te onderhouden. Door de jaren heen hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd en verzorgen wij jaarlijks vele feesten en evenementen. We zijn trots op wat we doen, dit doen we met passie en veel plezier en zijn daarom trots dat wij al vele klanten blij hebben gemaakt. Onze missie is daarom ook:

''Gezamenlijk een onvergetelijke dag te bezorgen! 'Ons is niets te gek'!''

 

Voor u vaak een zorg, voor ons dagelijks werk! Onze jonge enthousiaste team staat dagelijks voor u klaar om uw feest en evenement te verzorgen! Zo luisteren wij goed naar onze klanten, helpen wij onze klant met het adviseren en gebruiken wij onze ervaringen bij kleine en grote evenementen. Zo durven wij (bijna) elke uitdaging aan! Jaarlijks vergroten wij ons assortiment met de nieuwste trends en de mooiste producten, dit om u continu een vernieuwd aanbod te bieden. Bij Hamersma Verhuur staat u als klant centraal, elke dag weer, van kleine tot grote feesten en evenementen.


Een team met een glimlach!

Ons team bestaat uit gedreven en vriendelijke medewerkers, die zich dagelijks inzetten om de door u gehuurde artikelen met een glimlach te bezorgen en te verzorgen. Dit doen we altijd op een proffesionele manier en uiterst aandacht op de veiligheid. Ze hebben plezier in hun werk, denken graag met u mee over het plaatsen van de materialen! Zo bent u er zeker van dat elk product op de juiste wijze wordt geplaatst en u ongestoord kunt genieten van een geweldig feest. Ons team is goed opgeleid en kent elk product. Zo kunnen wij u altijd goed adviseren en zijn onze producten altijd compleet.

Ons team voelt zich erg betrokken bij het bedrijf, de samenwerking onderling en het teamverband is zeer sterk. De medewerkers denken graag met ons mee om onze service te verbeteren en ons assortiment te vernieuwen. Wij betrekken onze medewerkers bij het uitzoeken van nieuwe producten en geven ze voldoende vrijheid om zich te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat ze plezier hebben in hun werk, er een goede werksfeer is en wij samen met u een prachtig feest en evenement kunnen neerzetten.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor u, of bent u benieuwd wat wij doen? Op onze facebook pagina geven wij vaak een in kijkje van onze dagelijkse werkzaamheden.

Daag ons uit:

Daagt u ons uit met uw feest of evenement? Wij staat te springen om onze woorden om te zetten in daden!
Onze website is begin 2019 geheel vernieuwd. Sinds heden kunt u genieten van een uitgebreide webshop, u kunt snel producten toevoegen aan uw winkelmandje, direct de beschikbaarheid controleren en eenvoudig online bestellen en betalen. U krijgt binnen enkele minuten direct per e-mail een bevestiging. Zo bent u binnen enkele stappen er zeker van dat de door u gehuurde artikelen aanwezig zijn en direct gehuurd zijn. Vragen? Stel ze gerust.

 

Projecten: 
Hamersma Verhuur heeft al diverse kleine en grote projecten verzorgd.
Hier onder een kleine impressie van onze projecten:

 

SV Voorwaarts Twello 2015:
Het verzorgen van diverse springkussens en spelkussens voor een opendag.

Sporthal de Pol | Zelhem 2015 - heden:
Jaarlijks verzorgen wij voor sporthal de Pol uit Zelhem een springkussen festival.
De eerste festival was in december 2015. Sinds deze tijd verzorgen wij jaarlijks het festival.

2015:


2016:

2017:

2018:


In 2018 mochten wij mee werken aan een nieuw idee van Sporthal de Pol uit Zelhem.
Ze wouden graag een buiten editie van het sprinkussen festival.
In samenwerking hebben wij in 2018 de eerste 'Park springkussen festival' in Zelhem gerealiseerd.
Ziekenhuis Deventer | Begin 2018 kwam de vraag of wij ook grote sportdagen konden verzorgen.
Deze vraag kwam vanuit de personeels vereniging van het Deventer ziekenhuis.
Na overleg hebben wij een passend voorstel gedaan en mochten wij deze klus realiseren.
Waarbij wij enkele (grote) attracties hebben ingehuurd.
Trots kijken we terug op deze mooie dag!

Nationale buren dag 2018: Jaarlijks is nationale buren dag altijd een drukke dag.
Afgelopen jaar 2018 verzorgde wij daarbij ook in Apeldoorn een prachtig grote burendag.
Waarbij ruim 300 personen uit de wijk zijn gekomen.


Air Fantasy - Springkussen paradijs.
Jaarlijks verzorgen wij ca. 2 tot 4 eigen evenementen. Dit zijn springkussen festivals.
Deze verzorgen wij geheel in eigen beheer. Dit veel al in sporthallen tussen november tot en met maart.