Springkussens huren Deventer

Wanneer u opzoek bent naar een verhuurbedrijf voor het huren van een springkussen, bent u bij Hamersma Verhuur te Deventer aan het juiste adres. Wij verhuren springkussens in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Onze springkussens zijn gegarandeerd veilig en voorzien van een geldige Nederlandse keuring. Waardoor u met een gerust hart vanaf de zijkant kunt toekijken. Hamersma Verhuur werkt met een zogeheten ´Ontzorgd & Verzorgd service ' Vanaf een totale besteding van €95,- bezorgen wij onze springkussens en attracties gratis in een straal van 20 kilomter rondom Deventer.

Ons assortiment is zeer divers, voor jongens en meisjes is er veel keus. De meeste springkussens zijn toegankelijk en leuk voor leeftijden tot 12 jaar, wanneer uw iets uitdagende zoekt, verwijzen wij u graag naar onze 'attracties', waar wij diverse en uitdagende stormbanen verhuren, vana 15 meter tot 20 meter. Maar ook diverse andere spelkussens. Wat dacht u van een omhaal arena of levendtafelvoetbal? Wij helpen u graag met het verzorgen van een uitdagend feest! Een feest welke uw gasten en de kinderen nooit meer zullen vergeten!

Naast onze assortiment in springkussens hebben wij ook een breed assortiment in andere feestbenodigdheden, wat dacht u van een feesttent, biertafels, statafels of Oudhollandse spellen? Op onze website geven wij u graag een indruk van onze assortiment. Wanneer u vragen heeft kunt u ons altijd bereiken en staan wij u graag te woord.

Wij bezorgen onder andere in: Deventer, Bathmen, Diepenveen, Twello, Apeldoorn, Olst, Raalte, Wesepe, Wijhe, Broekland,
Zutphen, Heino, Epse, Eefde, Heeten, Nieuw Heeten. Staat u woonplaats er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Klik op de onderstaande link om naar de verhuurpagina te gaan;

Springkussens van Hamersma Verhuur